Az esküvőszervezésről

Az ember talán elsőre nem is gondolná, hogy milyen összetett feladat egy esküvő megszervezése és koordinálása. A „Hasznos információk” menüpontban bepillantást nyerhettek, hogy mennyi mindenre kell figyelmet fordítani.

Esküvőszervezőként a feladatom; hogy levegyem a vállatokról a szervezés terhét, megtaláljam a számotokra legmegfelelőbb szolgáltatót és folyamatosan képviseljem az érdekeiteket. A kiválasztott szolgáltatókkal megkötöm a szerződéseket és intézem a pénzügyeket. Árajánlatot, költségvetési tervet, részletes forgatókönyvet készítek, amely utóbbit eljuttatom a szolgáltatóknak, hogy a nagy napon mindenki, mindenre felkészült legyen.  

Igény esetén megszervezem és elkísérlek a ruhapróbákra, valamint sok más kérdésben is hasznos tanácsot adok.

Az esküvő napján, már reggel a helyszínen várom a dekorost és felügyelem, koordinálom a szolgáltatók munkáját annak érdekében, hogy minden pontosan úgy történjen, ahogyan azt elképzeltétek. Szeretek mindenre felkészülni, ezért a váratlan helyzetek gyors megoldására van nálam egy bőröndnyi felszerelés.

Fontos, hogy mindenki tudatában legyen annak; hogy ez a Ti életetek egyik legszebb napja, amely tele van, szép, megható és megismételhetetlen pillanatokkal, ezen a napon senki sem hibázhat, ezért olyan szolgáltatókkal dolgozom együtt, akik gyakorlott szakemberek és valóban igényesek a munkájukra.

Azért dolgozunk, hogy Ti ennek a napnak teljesen, aggodalom nélkül átadhassátok magatokat, élvezzétek minden pillanatát, tudva; hogy jó kezekben vagytok, hiszen a háttérben ott vagyok és kézben tartom az eseményeket.

Csak képzeljétek el, én pedig megvalósítom nektek!