Bemutatkozás

Bea

Egyszer volt, hol nem volt… Minden tündérmese így kezdődik, az enyém épp úgy, ahogy a tiétek is.

Gyermekként teljesen más szakmát képzeltem el magamnak és az évek során, rengeteg munkaterületen sikeresen helyt is álltam. Az élet sodort egyik szakmából a másikba; szépségtanácsadó, személyi edző, vállalatvezető, anyakönyvvezető. Minden területen olyan dolgokat tanulhattam meg –mind szakmailag, mind emberileg - amiket most esküvőszervezőként hasznosíthatok, így szélesebb körben tudok segítséget nyújtani a hozzám forduló pároknak.


Anyakönyvvezetőként sodródtam bele az esküvőszervezés világába, mert a párok rendszerit tőlem kértek segítséget az egész esemény megszervezéséhez. Szívesen segítettem és teszem azt ma is.

Örömmel töltött el, hogy láthattam az elégedett, boldog, számomra megható mosolyt az arcukon.

Az idő előrehaladtával az ember egyre inkább vágyik a helyére a világban, a karrierjében épp úgy, mint a magánéletében. Én is szerettem volna végre azzal foglalkozni, ami minden nap örömet okoz számomra, és amivel másoknak is örömet okozhatok. Úgy gondoltam, hogy az élet nem véletlen sodort erre a területre, így 2016 őszén elvégeztem egy esküvőszervező tanfolyamot, hogy a lehető legjobban felkészülve, profi módon segíthessek nektek!

Az én mesém ezzel kiteljesedett, most szeretném, ha a tiéteket válthatnám valóra. Nektek csak annyi a dolgotok, hogy elképzelitek! A többit bízzátok rám!